Beweeg mee met de seizoenen met Amazoniet

Wanneer de seizoenen veranderen kan je vermoeidheid of zelfs uitputting voelen opkomen. Dit kan komen doordat je de energie oppikt van andere mensen om je heen. Hiervan kun je je niet bewust zijn, maar het is absoluut niet nodig. Bescherm eenvoudig je aura, door Amazoniet te dragen.  

Ook kan verandering je uit balans brengen. Hoewel we soms vast willen houden aan het vertrouwde geeft Amazoniet je net dat beetje extra kalmte en overzicht om met de seizoenen mee te bewegen. 

Doordat Amazoniet een krachtige werking op het hartchakra heeft, voel je met een puur hart en een heldere geest. Je zult meer open gaan staan voor nieuwe mogelijkheden.

Nu de dagen weer korter worden en de regenachtige middagen ons binnen houden, kunnen we meer tijd aan onze innerlijke verlangens besteden. Wat kunnen we loslaten en waar creëren we ruimte voor?

Het beste is om hier tenminste een uur voor uit te trekken, zet een gezellige pot thee en zorg dat je een mooi schrift en pennen klaar hebt liggen. Leg je telefoon op een andere kamer en zorg dat je ook fysiek niet gestoord kunt worden.

Draag je Amazoniet sieraad of leg deze bij je op tafel. Sluit je ogen, recht je rug en haal drie maal diep adem. Neem de tijd om twee kolommen op papier te zetten. "Wat laat ik los" en "Wat trek ik aan".

Misschien komen er allerlei obstakels in je op en wil je het liefste niet kijken naar datgene wat je los moet laten. Kijk naar je Amazoniet of neem het in je handen en tap in op de energie van deze kleine helper. Geef jezelf de kans om open te staan en laat je nergens door tegenhouden.

Zodra je meer duidelijkheid hebt, zal je merken dat je energieniveau omhoog gaat. Je neemt verantwoordelijkheid voor jezelf en beweegt mee met de seizoenen.

Heb je meer ruimte gecreëerd? Probeer dan zoveel mogelijk in de natuur te zijn, Moeder natuur staat altijd klaar om jou te inspireren. Door helderheid te brengen in jouw angsten, vind je duidelijkheid in je wensen. 

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

💙Kies voor meer balans en bescherming door Amazoniet op te zoeken in onze webshop!💙

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper Bracelet (Twee halen, één betalen!)Stress Relieving Jasper Bracelet (Twee halen, één betalen!)
70% korting
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products