Meteen naar de content

Volg ons!

Boven €75 = verzendkosten gratis

support@jouw-juweeltjes.nl

Amethist en haar krachtige werkingen

Amethist en haar krachtige werkingen

Een van mijn lievelings-stenen is de Amethist, deze prachtige violetkleurige steen is een krachtige en beschermende kristal met een zeer spirituele vibratie. Het beschermt tegen psychische aanvallen en zet energie om in liefde. Als natuurlijk kalmerend middel blokkeert Amethist negatieve energieën in de omgeving.

Als je soms voelt dat je vaak twijfelt en het moeilijk vind om een beslissing te nemen kies er dan voor de Amethist te dragen. Deze steen draagt bij aan het besluitvormingsproces, bevordert het gezond verstand en spirituele inzichten en brengt besluiten en inzichten in praktijk. De steen werkt kalmerend en ondersteunt de overdracht van zenuwsignalen door de hersenen. Als je een overactieve geest hebt en niet kan slapen of last hebt van nachtmerries dan is deze mooie kristal fijn om in bed te dragen of onder het hoofdkussen te leggen.

Amethist helpt ook bij lichamelijke kwalen. Zo verlicht het bijvoorbeeld hoofdpijn en spanning. De steen vermindert kneuzingen, verwondingen en kwellingen en behandelt gehoorstoornissen. Het geneest aandoeningen van de de longen en de luchtwegen, huidziekten, celstoornissen en spijsverteringskwalen. Het is weldadig voor de ingewanden, reguleert de flora, verwijdert parasieten en bevordert de heropname van water. Daarnaast brengt Amethist evenwicht en stimuleert het geheugen en verbetert de motivatie zodat je beter in staat bent realistische doelen te stellen. 

Hopelijk brengt deze steen een hoop positieve energie in je leven!

SHOP HIER: Wikkelarmband Amethist Special

Laat een reactie achter

50.000+ tevreden klanten

Klantenservice reageert binnen 24 uur

SSL-beveiligde betalingen