Amazoniet - Voor liefdevolle communicatie

Een hele mooie en vooral krachtige edelsteen, die haar naam dankt aan de rivier Amazone, waarlangs dit juweeltje vaak gevonden wordt, is de Amazoniet. Het is de perfecte edelsteen om je te helpen beschermen tegen straling van mobiele telefoons en magnetrons.

Het heeft een gunstige werking op je bovenste vier chakra's. Het hart, keel, derde oog en kruinchakra. Ook helpt Amazoniet bij het daadkrachtig optreden. We mogen onszelf laten zien. Onze mening voegt toe aan een beter en completer resultaat.

Amazoniet geeft rust en kalmte vooral wanneer er sprake is van stemmingswisselingen. Het helpt bij voorjaarsvermoeidheid en kan je de laatste weken voordat de winter werkelijk voorbij is ondersteunen.

Het bevordert zinvolle communicatie en brengt balans in de mannelijke en vrouwelijke energieën in je leven. De steen staat voor vernieuwing, verjonging, vitaliteit en regeneratie tot op celniveau.

Fysiek verlicht Amazoniet spierkrampen en heeft een positieve invloed op het metabolisme, het zenuwstelsel, de hersenen en het gebit. Het heeft ook een sterke werking op de huid, het helpt bij huidklachten, zoals acne, puistjes, eczeem en vermindert haaruitval.

Amazoniet heeft een positieve werking op het endocriene systeem, met name op de werking van de hypofyse en de thymus. Het ondersteunt en verbetert het immuunsysteem en de inwendige organen.

Hoe cleanse ik mijn Amazoniet?

  • Het is aan te raden om de Amazoniet (als je sieraad het toelaat) aan het eind van de dag af te spoelen met lauw water. Hierdoor wordt de steen ontdaan van statische lading.
  • Om de lading nog beter van de steen te verwijderen (en zo de geabsorbeerde informatie te neutraliseren), kun je de steen het beste in het licht leggen van de afnemende maan. 
  • Opladen kan door de steen bij daglicht (niet in fel zonlicht) in een schaal met een Bergkristal te leggen. Deze edelsteen versterkt de energie van de Amazoniet.

De prachtige Amazoniet is gelinkt aan de sterrenbeelden Maagd en Waterman, maar staat iedereen heel mooi! 

Carpe punctum, pluk het moment en leef met zwier,

 

Michelle van Jouw Juweeltjes

 

 

Voor ptst

M Schouten

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper Bracelet (Twee halen, één betalen!)Stress Relieving Jasper Bracelet (Twee halen, één betalen!)
70% korting
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products