Amazoniet en haar krachtige werkingen.

Amazoniet en haar krachtige werkingen.

Vandaag wil ik je wat meer vertellen over Amazoniet. Deze prachtige blauwe of groene steen kan o.a. uit Brazilië, India, Mozambique of Namibië komen.

De steen heeft een krachtige filterwerking, handig als je veel achter de computer zit of vaak op je telefoon kijkt. Het absorbeert stralingen van magnetrons en mobiele telefoons en beschermt ook tegen andere elektromagnetische vervuiling. Draag het tussen jezelf en de bron van straling. Op geestelijk niveau filtert het de informatie die door de hersenen gaat en combineert deze met de intuïtie.

Ben je hard aan het leren en heb je een rustige geest nodig dan kalmeert Amazoniet de hersenen en het zenuwstelsel en brengt harmonie tussen het fysieke lichaam en het etherische, waardoor een optimale gezondheid wordt verkregen. 

Als je met je geliefde een gesprek aan wilt gaan over iets wat je dwars zit draag dan een Amazoniet om liefdevolle communicatie te versterken. Ook opent dit kristal het derde oog en de intuïtie. Zo kies je al snel de juiste woorden.

Al met al een hele fijne steen die je zeker gaat helpen op meer vlakken dan je misschien gedacht had en daarnaast een heel mooie sieraad kan zijn.

Kijk hier voor de mooiste Amazoniet sieraden.

*Bestsellers*

Stress Relieving Jasper BraceletStress Relieving Jasper Bracelet
70% korting

Stress Relieving Jasper Bracelet

€ 29,95 € 99,90
Rhodonite Positivity BraceletRhodonite Positivity Bracelet
62% korting

Rhodonite Positivity Bracelet

€ 29,95 € 79,90
Black Beauty Onyx BraceletBlack Beauty Onyx Bracelet
61% korting

Black Beauty Onyx Bracelet

€ 34,95 € 89,90
Healing Heart of RhodochrositeHealing Heart of Rhodochrosite
55% korting

Healing Heart of Rhodochrosite

€ 34,95 € 77,90

Recently Viewed Products